Afati për aplikimet deri në 16 Tetor 2023

Këshilli i Lartë i Prokurorisë hapi garën për të plotësuar Strukturën e Posaçme Anti-Korrupsion me 3 prokurorë të tjerë.

Aktualisht në SPAK ushtrojnë detyrën 17 prokurorë dhe emërimi i 3 të tjerëve do të plotësonte për herë të parë që me krijimin, numrin e plotë në organikë prej 20 prokurorësh.

Afati i aplikimit është deri në datën 16 Tetor.

Tv Klan