1

Përbërësit:

Vodka luleshtrydhe – 60 ml

Crème de Menthe – 75 ml

Lëng boronice – 75 ml

Një shkop sheqeri si në figurë

Përgatitja:

Hidhini të gjithë përbërësit në një mikser koktejlesh dhe tundini sa po të arrihet përzjerja.

Shërbejeni në një gotë si në figurë.

tvklan.al