Koleksionet e fundit të modës në TEG


Koleksionet e fundit të modës në TEG

09:05 14/11/2019

4 ditë festë për ditëlindjen e qendrës tregtare

Tendencat që propozojnë stilistët e modës për sezonin e dimrit tashmë gjendjen edhe në Shqipëri.

Vitrinat e dyqaneve në qendrën tregtare ‘Tirana East Gate’ na prezantojnë me koleksionet e reja, ku spikasin materialet vezulluese, prerjet elegante dhe llojshmëria e ngjyrave.

Po ky fillim sezoni përkon edhe me ditëlindjen e 8-të të TEG. Katër ditë festë nga data 14 deri 17 Nëntor janë menduar për klientët e vizitorët besnik. Jo vetëm argëtim, por edhe kursim për kuletat e tyre.

TEG është qendra më e vizituar në vend, një destinacion që zgjidhet nga familjet jo vetëm për trendet më të fundit të modës, por edhe për të kaluar kohën e lirë në mjedise të ndryshme të qendrës.

Tv Klan
Të ngjashme