Finalja e Love Island Albania po transmetohet LIVE në televizionin Klan, nën drejtimin e Luana Vjollcës. Arlindi ka komentuar marrëdhënien e Harisit dhe Amadeas duke i cilësuar që kanë vetëm tërheqje seksuale dhe jo diçka më shumë me njëri-tjetrin.

Dalina ka komentuar: Unë nuk e kuptoj se pse luftoni sikur kjo gjë është e gabuar sepse mes një çifti duhet të ketë patjetër tërheqje seksuale. Arlind ti je rritur në Gjermani, në një prej vendeve më liberale dhe nuk ke pse jep mesazhe të tilla. Atje bëhen formate nga më të ndryshmet ndërsa ti paragjykon të tjerët, madje the që po ruajmë lekët për dasëm ndërkohë që ke vetëm një muaj që njihesh me Uedën. Lidhjet nuk mund ti krahasosh dhe të quash tënden më të mirë se të tjerëve.

Arlindi: Unë po quaj veten më të mirë se të tjerët por për mua është shumë e rëndësishme sepse dua që vazja që dua të kem në shtëpi të jem shumë krenarë për të.

/Love Island Albania