Kori i zërave të bardhë, për herë të parë Opera hap audicionet për fëmijët

Për herë të parë, Teatri i Operas dhe Baletit do të krijojë si pjesë organike të tij korin e zërave të bardhë me fëmijë nga mosha 6 deri në 11 vjeç. “Mozart ka shkruar knabet që ne shohim te ‘Flauti Magjik’, opera ‘Tosca’ ku Puçini përdor fëmijët, opera ‘Tourandot’, ‘Carmen’, Bizet përdor fëmijët te ‘Carmen’, … Continue reading Kori i zërave të bardhë, për herë të parë Opera hap audicionet për fëmijët