Koronavirusi “ndalon” Agjentin 007Koronavirusi “ndalon” Agjentin 007

07:40 20/02/2020

Koronavirusi që ka përfshirë tanimë të gjithë Kinën si dhe vendet jashtë saj, duke shkaktuar 2010 viktima, ka sjellë edhe pezullimin e shumë shfaqjeve, apo edhe organizmin e eventeve. Aktori James Bond ka anuluar premierën e filmit të tij të ri në këtë vend.

“No time to die” nuk do të mbajë një premierë në Kinë, ashtu si dhe shumë filma të tjerë që ishin parashikuar gjatë këtij muaji. Kjo për shkak të frikës se mund të infektohen nga virusi. Kasti i aktorëve së bashku me stafin e filmit ka marrë vendimin të mos jenë të pranishëm në shtetin më të rrezikuar të momentit.

Klan PlusTë ngjashme