Kosova dhe situata me Ndërkombëtarët (13 Nëntor 1998)

Posta

Kosova dhe situata me Ndërkombëtarët (13 Nëntor 1998)

09:19 13/11/1998

Bashkimi Europian është e interesuar për shkallën e marrëveshjes mes Serbisë, NATO-s dhe OSBE-së. Gjithashtu ajo dëshiron të dhëna të sakta mbi gjendjen e refugjatëve dhe personave të shpërngulur. Objektivi i Bashkimit Europian është të kontribuojë në mbikqyrjen e nevojshme në misionet e OSBE-së dhe të NATO-s në Kosovë. Presidenti Rugova tha se Kosovës i duhet një mbrojtje permanente nga një siguri ndërkombëtare ndërsa vlerësoi gjendjen e rëndë e të ndjeshme në Kosovë. Gjithashtu Rugova kërkon ekspertë të Hagës për të verifikuar krimet e kryera në Kosovë.

Pamje luftimesh Kosovë, shtëpi të djegura, refugjatë kosovarë./tvklan.al

Gazetare : Mirela Milori


OTP
Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
AZHBR
UKT
Grupi
UKT