Dosja e aplikimit duhet të dorëzohet brenda Qershorit

Në Kosovë duan të organizojnë Lojërat Mesdhetare të vitit 2030. Interesimi është shfaqur pranë Komitetit Olimpik Mesdhetar dhe duhet të dorëzohet dosja brenda Qershorit.

Qyteti mendohet të jetë Prishtina për një eveniment që mbledh 26 vende të pellgut të Mesdheut. Ky aktivitet mbahet çdo 4 vite prej 1951.

Tv Klan