Kosova nderon ushtarakët që humbën jetën në Letoni

Posta

Kosova nderon ushtarakët që humbën jetën në Letoni

15:54 13/05/2019

Kosova sot ka nderuar dy oficerët shqiptarë që kanë humbur jetën në Letoni. U vlerësua kontributi i tyre në mbrojte të paqes globale.

Ambasada e Shqipërisë në Kosovë gjatë gjithë ditës ka qenë e hapur për personalitete të jetës politike e ushtarake të cilët kanë nënshkruar në librin e zisë  në nderim të nëntetares Zarife Hasanajt dhe major Klodian Tanushit.

U vlerësua lart kontributi i tyre të cilët kanë rënë në krye të detyrës gjatë misionit ushtarak në Letoni në mbrojte të paqes globale.

Gjatë ditës ambasadën e Shqipërisë këtu në Kosovë e kanë vizituar edhe personalitete të tjera të jetës politike të cilët kanë nënshkruar në librin e zisë në nderim të nënterares Zarife Hasanajt dhe major Klodian Tanushit. /

ABC News Albania 24/7


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi