KPK konfirmon në detyrë Dritan Pekën

KPK konfirmon në detyrë Dritan Pekën

10:02 04/03/2019

Komisioni i Pavarur i Kualifikimi (KPK) ka konfirmuar në detyrë drejtuesin e Prokurorisë së Apelit në Tiranë, Dritan Peka.

Peka, iu nënshtrua sitës së Vetting-ut për tri kriteret klasike të vlerësimit atë të ligjshmërisë së pasurisë si dhe kriterin etik dhe profesional.

Pas analizimit të provave dhe fakteve, KPK vendosi se drejtuesi i Prokurorisë së Apelit Tiranë  përmbush kriteret ligjore duke e konfirmuar në detyrë.

/tvklan.al

Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori