Kritika të ashpra për Kim

Kritika të ashpra për Kim

10:10 23/09/2019

Kim Kardashian është kritikuar ashpër, për dy anëtarët e rinj që ka shtuar në familje. Ajo i dhuroi dy qen vajzës së saj North. Fansat kanë qenë të irrituar me yllin televiziv, pasi ajo i urren kafshët.

Ata nuk e justifikojnë dot veprimin e Kim, sesi mund të tregohet kaq hipokrite, madje blen dhe 2. Gjithashtu ata kanë shkruar se do të jetë stafi i 38-vjeçares që do të kujdeset për to dhe jo vetë ajo.

Vite me parë Kanye West i bleu Kim një mace të bardhë, që e quajtën Mercy, por pas disa muajsh ajo ia dha asistentes se saj. Gjithashtu pak kohë më parë ajo u kritikua ashpër pasi një kavie që mbante vajza e saj ngordhi brenda në kafaz.

Klan Plus

LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori