Kryeministri Edi Rama uron shqiptarët: Ndjesë për mosarritjet e vitit që lamë pas


Kryeministri Edi Rama uron shqiptarët: Ndjesë për mosarritjet e vitit që lamë pas

19:51 31/12/2016 https://youtu.be/ajjMOTBOKyE

Kryeministri Edi Rama në urimin e tij premtoi se në këtë vit të ri, do të krijohej një sistem drejtësie që do të garantonte barazinë e të gjithë shqiptarëve para ligjit. Ai gjithashtu kërkoi ndjesë për viktimat e dhunës në familje dhe familjeve të varfra./ TV KLAN


Të ngjashme