Kryeministri Majko në Ministrinë e Jashtme (05 tetor 1998)

Kryeministri Majko në Ministrinë e Jashtme (05 tetor 1998)

11:21 05/10/1998

Kryeministri Pandeli Majko kryen vizitën e tij në Ministrine e Jashtme. Në takim me ministrin Paskal Milo, kryeministri Majko foli për rishikimin e vendit të Shqipërisë në Konferencën Islamike. Kryeministri Majko theksoi se qeveria Shqiptare do të ketë prioritet marrëdhëniet me SHBA, vendet e BE-se dhe NATOn, në favor të zgjidhjes së krizës në Kosovë.

Pamje Ministria e Jashtme, kryeministri Pandeli Majko duke zbritur nga makina, Ilir Meta./tvklan.al

Gazetar : Vladimir Lame

Të ngjashme
UKT