Kryeministri Majko takim me ambasadorët shqiptarë (31 tetor 1998)Kryeministri Majko takim me ambasadorët shqiptarë (31 tetor 1998)

11:30 31/10/1998

Kryeministri Majko ka zhvilluar një bisedim me Ambasadorët Shqiptarë ku u ka bërë thirrje që të realizohen detyrimet e Shqipërisë ndaj Komunitetit Ndërkombëtar. Të pranishëm në këtët takim ka qënë zëvëndëskryeminsitri Meta dhe Ministri i Jashtëm Milo. Ata u kanë kërkuar diplomatëve shqiptarë rikonceptim të punës së tyre dhe përgjegjësi më të madhe me Administratën Shqiptare si dhe me shtetin ku ata janë akredituar. Qeveria shqiptare po formulon një strategji kombëtare të politikës së jashtme duke ndërtuar struktura të cilat do të sjellin lehtësim në shkëmbimin e informacionit si dhe në marrjen e vendimeve. Kosova dhe punimi me investitorët e huaj do të jenë aspektët kryesorë ku do të fokusohen diplomatët.

Pamje Pandeli Majko me ambasadorët, Paskal Milo, Ilir Meta./tvklan.al

Gazetar : Vladimir LameTë ngjashme