Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 101
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 101

21:00 18/09/2019

Si është gjëndja shëndetësore e Kemaletinit?

Naime dhe Hatixhe takohen në saraje. A do t’i thotë Hatixhe asaj të vërtetën?

A do të rrëfejë Osman pashai se kush e qelloi Kemaletinin?

Firuze i jep një letër shërbëtorës që e ka zëvendësuar…


Të ngjashme