Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 107

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 107

21:00 26/09/2019

Çfarë dokumentesh fshihen në senduk dhe a do të arrijë Parvusi t’i shtjerë në dorë ato?

Një dasmë po përgatitet në saraje. A do të zhvillohet ajo?

Kemaletini merr vesh që dashuria e tij më e madhe po martohet me dikë tjetër…

Abdulkadiri zbulon se ku strehohet Firuze.

Tansin rikthehet shëndoshe e mirë në saraje. Ndërsa Herzel përballet për herë të parë me sulltanin…


Delta
LAJMET

Të ngjashme

AZHBR
UKT
UKT
Doktori