Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 109

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 109

21:00 30/09/2019

Agjentët e sulltan Abdulhamidit fitojnë çdo sfidë kundër trupave anglezë.

A do të kuptojë gjë Naime në lidhje me dashurinë e ndaluar mes Kemaletinit dhe Hatixhesë?

Abdulkadiri rimerr në saraje Firuzen duke thyer kështu urdhërin e nënës së tij sulltaneshë Bidarit


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori