Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 114

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 114

21:00 07/10/2019

Letra e Hatixhesë për Kemaletinin përfundon në duart e sulltaneshë Bidarit. A do ta marrë atë Kemaletini?

Abdulkadiri takon babain e tij për t’i marrë miratimin e martesës së tij…

Çfarë vendimi ka marrë sulltani në lidhje me Firuzenë dhe Abdulkadirin?

Çfarë po ndodh me Hatixhenë dhe martesën e saj?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT