Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 115

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 115

21:00 08/10/2019

Një marrëveshje shumë e rëndësishme po nënshkruhet mes dy shteteve. Çfaë fshihet pas këtij traktati?

Një karrocë plot me para gjëndet para viles së Mahmud pashait.

Si po shkon marrëdhënia e dashurisë mes Naimesë dhe Kemaletinit?

A ka hequr dorë Bidari nga urrejtja që ka për Firuzenëx?

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT