Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 119

Posta

Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 119

21:00 14/10/2019

Sulltaneshë Bidari merr vesh për zjarrin dhe lëndimin e vajzës së saj Naimesë.

Hetimet për hapjen e kasafortës kanë nisur. A do mund të gjendet tradhëtari?

Naime është mirë tashmë falë shpetimtarit të saj Kemaletin pashait.

Çfarë po ndodh nga ana tjetër me Hatixhenë?

Firuze vazhdon të bëjë viktimen në sytë e Abdulkadirit.


Reklama
Grupi
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
Grupi
UKT