Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 262


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 262

21:00 02/07/2020

Çfarë po ndodh në marrëdhënien mes sulltaneshë Senihasë dhe Mahmud Pashait?

Aleanca kunder Abdulhamidid tashmë ka filluar të marrë vendime konkrete…

Në Paris ka nisur levizja kundër sulltanatit te Abdulhamidit dhe drejtuesi i saj është pikërisht nipi i sulltanit.

Çfarë ka ndodhur me Naimenë pas aksidentit?
Të ngjashme