Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 282Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 282

21:00 30/07/2020

A do të arrijnë njerëzit më të afert të sulltanit ta shpëtojnë atë?

Një atentat kunder Andulhamidit është gati për tu kryer.

A do të arrijë Halil Halidi të shpëtojë pengun dhe të eleminojë armikun e tij më të madh?
Të ngjashme