KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 29


KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 29

22:00 04/02/2019

Sulltani Abdulhamid teston djalin e tij të vogël për të ardhmen e vendit.

Çfarë po ndodh me konfliktin në Rusi?

Sulltaneshë Bidar merr vesh për dashurinë e re të Hatixhes.

Pashai i dashuruar i dërgon një tjetër letër suprizë sulltaneshës së tij.

Mahmud pashai ka përgatitur një tjetër kurth për transportin e armeve dhe njerëzit e sulltanit.

Cili është shkaku që vajza e sulltanit princeshë Naime ka zënë shtratin?

Sara vendos të dorëzohet tek sulltan Abdulhamidi.


Të ngjashme