Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 290


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 290

21:00 15/09/2020

Mahmud pashai mundohet me të gjitha mënyrat t’i sjellë kujtesën Senihasë.

Mehmet Selimi është gjithnjë e më afer Zejnepit dhe ky fakt xhelozon dikë tjetër…

Shivenazi është hedhur në kundërsulm duke bërë një plan për të futur në kurth Zejnepin.
Të ngjashme