Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 294


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 294

21:00 21/09/2020

Dikush arrin të lirojë nga qelia kundërshtarët e sulltanit.

Mehmet Selimi i jep një lajm të hidhur Halil Halidit.

Disa trupa të pajetë gjenden në breg dhe të gjithë akuzojnë sulltan Abdulhamidin si vrasesi i tyre.

Sulltaneshë Seniha mëson se kush është spiunia në shtëpinë e saj.

Arifi duhet të shkojë diku me urdhër të princ Abdulkadirit.Të ngjashme