Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 298


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 298

21:00 25/09/2020

Shivenazi premton se do të marrë hak për të gjithë njerëzit që ka humbur dhe shkaktar për këtë bën sulltan Abdulhamidin.

Cili është qëllimi i saj në saraje?

A do të arrijë ajo të hyjë në biblioteken e pallatit?

Çfarë ka ndodhur me Arifin?

Më në fund Halil Halidi përballet me armikun e tij kryesor.

Të ngjashme