Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 308Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 308

21:00 09/10/2020

Seniha vazhdon të shohë mankthe dhe akuzon Shivenazin për të këqijat që po shkakton.

Joris ka arritur të kapë njerëzit më të besuar të Halil Halidit.

Çfarë kërkon Seniha nga vëllai i saj sulltan?

Dikush po përpiqet të helmojë Shinenazin.Të ngjashme