Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 309


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 309

21:00 12/10/2020

A do të arrijë sulltan Andulhamidi të ndalojë kryengritjen e kurdisur nga Rothschild?

Kush po tenton të vrasë Shivenazin?

Sabahatini është nisur drejt Stambollit…

A është vertetë besnike Shivenazi me sulltanin dhe sulltaneshë Bidarin?

Të ngjashme