KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 31 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 31

Serial: 10.02.2019

A do të dorëzohet Sara dhe t’i rrefejë sulltanit ato që di?

Jeta e saj varet nga emri që ajo do të thotë.

Mahmud pashai përpiqet sërish të mbulojë gjurmet e tradhëtisë.

Omeri emerohet nga sulltan Abdulhamidi me një detyrë të rëndësishme.

Sulltaneshë Seniha përpiqet të afrojë martesen e Abdulkadirit.

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*Emisione