Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 312Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 312

21:00 15/10/2020

Çfarë ndodhi në pallat me familjen e sulltanit dhe atë vetë?

A është mirë nga ana shëndetësore sulltaneshë Bidari?

Cila është gruaja që vjen në saraje së bashku me një princ?
Të ngjashme