Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 314Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 314

21:00 19/10/2020

Vazhdojnë situatat komike në shtëpinë e Mahmud pashait.

Haremi tashmë ka rregulla të reja.

Sulltaneshë Xhemile kërkon të vendosë autoritetin e saj mbi të gjitha gratë.

A do të arrijë Halil Halidi të shpëtojë veten dhe shokët e tij?

Sulltani i ka gjetur një ilaç sulltaneshë Bidarit.
Të ngjashme