Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 374


Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 374

21:00 11/01/2021

Sulltaneshë Bidari tashmë ka mbetur krejt e vetme, pa sulltanin dhe pa djalin e saj.

Vazhdojnë protestat në port…

Mehmeti largohet nga sarajet dhe Gylxhemali ndahet prej tij mes lotësh.


Të ngjashme