Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 380Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 380

21:00 19/01/2021

Kryekomisari Ahmet ka mbetur i bllokuar dhe i pashpresë nën rrenoja.

A do të mundet Gustavi me njerëzit e tij të rrëmbejnë thesarin e shtetit?

Sulltaneshë Xhemile vazhdon t’i besojë madamë Blavatskit.Të ngjashme