Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 402Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 402

21:00 18/02/2021

Sulltaneshë Naime nuk duron dot faktin që tashmë haremin e drejton motra e saj dhe sulltaneshë Bidari.

Roberti kërcenohet me jeten e një gruaje. Cila është ajo?

Sulltaneshë Zekije merr një letër nga dikush. Çfarë thuhet në të?

Një bombë vendoset për vdekjen e dikujt…


Të ngjashme