Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 405Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 405

21:00 23/02/2021

Mahmud pashai vazhdon të ketë frikë dhe të qendrojë i fshehur nga sulltan Abdulhamidi.

Ky i fundit është shumë i zhgënjyer nga kunati i tij…

Çfarë ka ndodhur në takimin e sulltaneshë Naimesë me ish-dashurinë e saj të humbur?

Dikush përpiqet të eleminojë spiunët e sulltanit…Të ngjashme