Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 407Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 407

21:00 25/02/2021

A do të mundet Feride ta mbajë akoma të fshehur Mahmud pashain?

Sulltan Abdulhamidi tashmë del jashtë dhomës së tij duke gëzuar të gjithë familjen dhe që është shëndoshë e mirë.

Edhe kundërshtaret tashmë zbulojnë se plani i tyre për të vrarë sulltanin ka dështuar.Të ngjashme