Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 414Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 414

21:00 08/03/2021

Halil Halidi ka një plan për të zbuluar kundërshtarët e sulltanit.

A do të arrijë Mahmud pashai të arratiset nga burgu?

A do ta kape ai djalin e tij tradhëtar dhe ta dorezojë atë para drejtesisë?

E fejuara e princit Abdulkadir bie pre e xhelozisë në harem…Të ngjashme