KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 46 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 46

Serial: 13.03.2019

Herzl tradhëtohet nga babai i tij besnik ndaj sulltanit.

A do të arrijë princ Orhani t’a burgosë atë dhe t’i marrë bllokun e shumë kërkuar?

Mahmud pashai merr vesh që të birit i kanë ngritur një kurth.

A do të arrijë Omeri të vrasë njëherë e përgjithmonë Hiramin?

Sabahatini bie në kurth dhe rrezikon edhe jetën…

Dy vëllezërit takohen pas kaq shumë kohësh qëkur Abdulhamidi u bë sulltan. Çfarë do të thuhet mes tyre?

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*