Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 462Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 462

21:00 13/05/2021

Çfarë po ndodh në harem? Sulltaneshë Saliha ka marrë të gjitha frenat në dorë për drejtimin e haremit.

Mahmud pashai zihet ngushtë nga motra e tij. A do të dorëzohet ai?

Sulltaneshë Naime shkon dhe i lutet babait të saj për të rikthyer në saraje sulltaneshë Bidarin…Të ngjashme