Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 475
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 475

21:00 01/06/2021

Sulltaneshë Alije i propozon Naimesë që të heqin qafe sulltaneshë Salihanë…

Një telegraf i ri dhe një aleance e re me ruset duket se rrit presionin kundër Abdulhamidit.

Sulltaneshë Naime i jep një letër Salihasë.

Të ngjashme