Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 478
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 478

21:00 04/06/2021

A ka të tjerë pashallarë qe bashkëpunojnë me anglezet kundër sulltanit?

Njeriu besnik i sulltanit mund të zbulohet…

Si po shkon “lufta” mes dy sulltaneshave Naime dhe Saliha?

Të ngjashme