Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 480




Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 480

21:00 08/06/2021

A do të mund të shpëtojë një nga agjentet më të mirë të sulltanit?

Kush është personi që vjen para sulltan Abdulhamitit dhe i propozon atij diçka…

Sulltani i maskuar si njeri i thjeshtë shikon me sytë e tij korrupsionin e pashallarëve të vet…





Të ngjashme