Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 482
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 482

21:00 10/06/2021

Dikush ka lënë për sulltanin vëthin dhe një letër ku rrëfen se kush është hajduti brenda në harem.

Sulltan Abdulhamidi prezanton se kush është në të vërtetë agjenti i infiltruar i tij…

Sulltaneshë Saliha arrin të rigjejë bizhuteritë e saj të vjedhur…

Të ngjashme