Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 484
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 484

21:00 14/06/2021

Çfarë po ndodh mes sulltaneshë Fatmës dhe pashait të sulltanit?

Sulltaneshë Naime cakton dikë për të vrojtuar gjithçka në harem.

Cila është levizja e rradhës e Sabahatinit kundër sulltanit?

Të ngjashme