KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 49

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 49

23:30 17/03/2019

Mehmet pashai është i caktuari i sulltanit për bisedimet me të derguarin perëndimor.

Çfarë faji ka bërë ai që sulltani e ndëshkon duke i hequr të gjitha gradat?

Hiremi nga ana tjetër ka dhe ai planin e tij për të shkatërruar sulltanin.

A do të arrijë sulltan Abdulhamidi të arrijë atë që do?

Hiremi arrin të përballet me sulltanin por fundi i këtij takimi do të ketë një fund të hidhur për të…

LAJMET
Të ngjashme
UKT