Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 498
Kryeqyteti Abdulhamid – Episodi 498

21:00 02/07/2021

Tahsin pashai jep një konferencë për shtyp në lidhje me vrasjen e fundit të ndodhur në kryeqytet.

Në saraje gjithmonë ka spiunë dhe tradhtarë.

A do të arrijë sulltaneshë Saliha të perzejë nga sarajet sulltaneshë Alijen?

Të ngjashme