KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 52

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 52

22:00 20/03/2019

Sulltaneshë Hatixhe duhet të takohet me bashkëshortin e saj të ardhshëm të cilin nuk e do, por prej tij ajo kërkon diçka.

Abdulkadiri vazhdon të nxitet nga Sanahatini dhe del edhe kundër nënës së tij sulltaneshë Bidarit.

Çfarë do të vendosë sulltan Abdulhamidi për tregtinë e armëve?

Të ngjashme
UKT