KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 56 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 56

Serial: 07.04.2019

Omeri i dorëzon sulltanit dokumentet e kasafortës.

Sabahadini bën levizjen e rradhës kundër Abdulhamidit.

Çfarë po ndodh mes Omerit dhe Ahsenit?

Dikush do të helmojë sulltaneshën Fatma shtatzënë.

Një zjarr në saraje do rrezikojë jetën e sulltaneshë Bidarit dhe Abdulkadirit.

Një incident në port do të marrë një tjetër viktimë.

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*





Emisione