KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 58 – TV KLAN

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 58

Serial: 14.04.2019

Kush është vajza që vjen në saraje dhe cila është hakmarrja e saj?

Sulltaneshë Shahide vjen në Stamboll dhe takohet me sulltaneshat e tjera dhe babain e saj.

Dikush vë në vështirësi Papën, por a është ai njeriu i sulltanit?

Çfarë ka ndodhur me Herzlin, i cili vazhdon të jetojë në Stamboll?

Po me Mahmud pashain? Si i ka shpëtuar ai ekzekutimit?

Kategori
Kryeqyteti Abdylhamid
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione