KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 60

KRYEQYTETI – ABDULHAMID – EPISODI 60

21:30 20/04/2019

Dikush dëgjon bisedat mes sulltaneshë Senihasë dhe djalit të saj në lidhje me Mahmudin.

Firuze është gati të hakmerret ndaj sulltaneshë Bidarit…

Cili është plani i Markos, krahu i djathtë i Parvusit?

Abdulkadiri është bërë i dobishëm dhe i prezanton sulltanit projektet e tij.

Seniha shkon dhe takon fshehurazi Mahmud pashain.

Të ngjashme

Grupi

Kallezo